Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















З нетерпінням ми чекаєм добре свято Миколая


Категорія: Новини та інформація



З нетерпінням ми чекаєм добре свято Миколая З нетерпінням ми чекаєм добре свято Миколая З нетерпінням ми чекаєм добре свято Миколая

   Мабуть, нема на світі такої людини, яка б з дитинства не винесла казкові спогади про чарівну ніч напередодні 19 грудня. Ніч, у яку Святий дідусь Миколай обдаровує малечу смачними подарунками.

   Вихованці Іванківського районного центру дитячої та юнацької творчості завжди задалегідь готуються до цього свята. Щороку пишуть листи Святому, зображують його на малюнках, аплікаціях, вишивках, ліплять з глини, тіста. Адже першочерговим завданням позашкільного закладу завжди залишалося саме відродження народних, духовних традицій та наближення їх до сучасного покоління.

   Цього року керівництво, педагоги та вихованці ЦДЮТ взяли активну участь у підготовці обласного свята до вшанування Миколая, що відбувалося на базі районного будинку культури смт. Іванків.

   Стараннями обдарованих гуртківців було підготовлено тематичну виставку. Дитяча фантазія знайшла втілення в картинах із ниток, бісеру, паперу, клаптиків тканини. Вабили око різнобарвні бісеринки в картинах і тканих полотнах на святкову й новорічну тематику. Малеча, яка прибула на святкову виставу з Бородянського, Вишгородського, Поліського та Іванківського районів, радо розглядала в’язані та пошиті з тканини ляльки, милувалася новорічними декоративними ялинками, зробленими руками їх старших товаришів.

   Всією цією дивовижною творчістю можна було не тільки милуватися, а й  спробувати зробити самому щось подібне. Протягом усього урочисто-святкового дійства у вестибюлі Будинку культури працювали майстер-класи. Ніхто із дітей не залишився скривдженим, адже у Країні Творчості кожен знайшов собі заняття до смаку.

   Дівчат одразу зацікавили яскраві прикраси зі стрічок і бісеру. А створити неповторну красу своїми руками їм допомагали керівник зразкового гуртка «Вироби з бісеру» Олена Россоха  та керівник гуртка «Шовкове орігамі» Ірина Мельниченко. Не тільки дівчата, але й дехто  з хлопців взяли до рук гачка, щоб спробувати зв’язати симпатичні новорічні фігурки під керівництвом Оксани Чепрасової (гурток «В’язані сувеніри»). І, навіть, дорослі на кілька хвилин зупинялися, щоб узяти до рук шматочок глини й виліпити  котика,  баранця, чи пташечку на майстер-класі керівника зразкової студії «Художня кераміка» Наталії Василишиної. 

   Завдяки старанням талановитих дітей та їх наставників під керівництвом директора Центру Галини Дмитрівни Марченко святково-зимова казка тривала для маленьких відвідувачів аж до пізнього вечора.

   Та найголовнішим було те, що у напружені та нестабільні часи позашкільники зуміли засвітити вогник доброти й надії у серці кожної дитини, яка цього дня завітала на свято. 





 (голосів: 3)
| 23.12.2015 | Переглядів: 849 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: