Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Ой весела в нас зима – веселішої нема


Категорія: Новини та інформація



Ой весела в нас зима – веселішої нема Ой весела в нас зима – веселішої нема

   У веселій і невимушеній атмосфері пройшло свято Нового року в Іванківському районному Центрі дитячої та юнацької творчості. Уже з самого ранку молодші вихованці гуртків із радісним хвилюванням чекали на казкове дійство. Адже їх улюблені керівники гуртків щороку намагаються здивувати чимось незвичайним.

   Ось і цього дня на дітей у залі вже чекала святково прибрана новорічна красуня. А ведучі Тетяна Михайленко та Аліна Башинська (до речі, теж активні вихованки гуртків) ще до початку свята не дали сумувати гостям. Новорічного настрою додала виставка творчих робіт вихованців, присвячена новорічно-різдвяній тематиці.

   Порадували гостей свята і новорічні сніжинки витонченим зимовим танком (їі роль виконували Тетяна Масльон, Анастасія Мельниченко, Катерина Мельниченко та Ліза Охотська).

   А потім Зайчик (Анастасія Гук) та Ведмедик (Софія Тимошенко) вирушили на пошуки Зими (Софія Гаврилова), яка десь забарилася. Їм довелося пройти сповнений таємничих пригод шлях і відгадати загадки капосної Бабусі Ягусі (Анастасія Ярмоленко) для того, щоб нарешті отримати перепустку до Королівства Зими.

   Володарка чарівних володінь радо зустріла гостей і повідомила їм приємну новину: Дід Мороз зі своєю онукою вже поспішають до цієї зали на чарівному гелікоптері.

І ось доовгоочікувана мить – бородатий сивий чарівник вітає малечу й звірят із прийдешнінм Новим Роком. Разом із Дідуснм Морозом і Снігуронькою діти прикрашали новорічну ялинку, водили веселі хороводи, відгадували загадки та бавилися у веселі зимові розваги.

   А ще організатори свята провели Новорічну лотарею, переможці якої отримали символічні подарунки.

   Наостанок Дід Мороз (Юрій Сергієнко) та Дівчинка Снігуронька (Анастасія Павленко) побажали усім дітлахам щасливого Нового Року.

   А задоволені гуртківці з радісним і щасливим настроєм вирушили по домівках. 





 (голосів: 1)
| 31.12.2015 | Переглядів: 1026 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: