Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Допомога у виборі майбутнього


Категорія: Новини та інформація



Допомога у виборі  майбутнього Допомога у виборі  майбутнього Допомога у виборі  майбутнього

   Традиційно в березні Іванківським районним центром зайнятості спільно з відділом освіти райдержадміністрації було проведено Ярмарок професій для учнів  9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.  На  цей захід  були  запрошені  представники навчальних  закладів  м. Києва, Київської та Житомирської областей: Національний авіаційний університет, Київська державна академія водного транспорту ім. гетьмана П.Конашевича-Сагайдачного, Університет фіскальної служби України, Київське вище професійне училище будівництва і архітектури, Малинський лісотехнічний коледж та інші. Відкрила захід директор центру зайнятості Леляк Людмила Анатоліївна, визначивши його мету та завдання.  Зі словами вітання до присутніх звернулася начальник відділу освіти Іванківської РДА Вікторія Вікторівна Дегтяр, акцентувавши  увагу на необхідності завчасного вибору майбутньої професії.

   Презентацію пропонованих професій представники університетів,  коледжів, професійних училищ проводили за допомогою технічних засобів, що було досить привабливо, а головне - наочно, переконливо. Учні з інтересом сприйняли надану інформацію про умови навчання, про перспективи тієї чи іншої професії, про їхню затребуваність на ринку праці.

   Відвідувачі ярмарку професій мали можливість вільно спілкуватися з представниками учбових закладів, ознайомились з різноманітним роздатковим матеріалом про навчальні заклади, отримали вичерпну інформацію про терміни подання документів, умови вступу та навчання.

   Веселий настрій, радісні обличчя дітей, які приймали участь в роботі Ярмарку, - все це створило атмосферу свята навчання, а головне - перспектив.

   Методист ЦДЮТ                    Т.Ю. Примаченко





 (голосів: 1)
| 24.03.2016 | Переглядів: 835 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: