Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО


Категорія: Новини та інформація



Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО

Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО Районний семінар-практикум з виховної роботи у Феневицькому НВО

      22 квітня 2016 року на базі Феневицького НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок» відбувся районний семінар-практикум на якому розглядалися питання системи методичної роботи з класними керівниками, організації профорієнтаційної роботи з учнями та презентація творчої групи класних керівників Феневицького освітнього округу.

      З метою сприяння становленню та розвитку системи виховної роботи класних керівників Салій Тетяна Григорівна, заступник директора з виховної роботи, презентувала свій творчий доробок та  акцентувала увагу педагогів на реалізації системного підходу до виховання.  

      Членами творчої групи  класних керівників Феневицького округу: Ільченко Н.О., Іваненко Т.В., Кожем'яченко І.С. було представлено організацію профорієнтаційної діяльності у закладі.

      Практичний психолог Феневицького НВО – Сучіліна О.О. провела заняття з елементами тренінгу «Вибір професії – крок у майбутнє!» з учнями 7 класу, де показала ефективні методи в організації роботи щодо усвідомленого професійного самовизначення. Діти мали змогу познайомитись зі світом професій, вчилися об’єктивно оцінювати свої можливості, висловлювати свої думки та розуміти необхідність правильного вибору.

      При підведенні підсумків семінару педагоги обмінялися враженнями, методист Примаченко Т.Ю. ознайомила учасників семінару з методичними рекомендаціями щодо подальшої організації виховної роботи у закладах. 

Методист ЦДЮТ 

Примаченко Т.Ю.





 (голосів: 4)
| 26.04.2016 | Переглядів: 943 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: