Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Центр іспано-української мови та культури «Дружба»


Категорія: Новини та інформація



   Уже з самого ранку 29 жовтня  2016 року в Іванківському районному ЦДЮТ було велелюдно. Діти разом із рідними поспішали на урочистості з нагоди відкриття центру іспано-української мови та культури «Дружба». З 10 вересня в рамках проекту  розпочав свою роботу конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Іспанія очима дітей» до якого долучилися діти з усіх шкіл району.  

Центр іспано-української мови та культури «Дружба» Центр іспано-української мови та культури «Дружба» Центр іспано-української мови та культури «Дружба»

   На початку свята, як прийнято здавна, гостям вручили хліб сіль. Вітали присутніх в залі представники сонячної країни Іспанії, члени фонду «Хунтос пор ла віда» м. Валенсія на чолі з головою фонду Кларою Арналь, які протягом десятків років приймають Іванківських дітей на відпочинок та оздоровлення, Валерій Іванович Потієнко – голова Іванківської районної ради, Олександр Володимирович Жданов – заступник голови Іванківської районної державної адміністрації, Вікторія Вікторівна Дегтяр – начальник відділу освіти Іванківської районної державної адміністрації,  Олександр Іванович Леляк – депутат Київської обласної ради.

   Усі пристуні були зачаровані святково прибраним приміщенням на іспано-українську тематику та атмосферою, яка панувала в закладі. Звідусіль лунав радісний сміх дітвори, які милувалися виставкою робіт декоративно-ужиткового мистецтва, насолоджувалися яскравим концертом, презентацією кабінету іспанської мови  та святковим фуршетом.

   Створення такого проекту – великий крок вперед в питанні  вивчення дітьми Іванківщини незабутньої і чарівної країни: країни фламенко і кориди, країни відомих фестивалів, дивовижної національної кухні, країни яскравого сонця, піщаних пляжів і найкрасивіших гірських пейзажів, країни, яка радує найдоброзичливішими прийомами.

Марченко Г.Д.

директор ЦДЮТ





 (голосів: 2)
| 31.10.2016 | Переглядів: 914 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: