Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















КВК «Обери майбутнє» - 2016


Категорія: Новини та інформація



КВК «Обери майбутнє» - 2016 КВК «Обери майбутнє» - 2016 КВК «Обери майбутнє» - 2016

       Гра КВК «Обери майбутнє» - це ще один крок в допомозі молоді пізнати світ професій та в майбутньому здійснити правильний вибір свого професійного майбутнього.

      З цією метою 10 листопада 2016 року у дитячій школі мистецтв імені Марії Примаченко відбувся профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід серед учнівських команд.  Захід проводився Іванківським центром зайнятості спільно з відділом освіти Іванківської РДА. На Грі були присутні: Свириденко Т.Д.- І заступник голови Іванківської РДА, Дегтяр В.В.- начальник відділу освіти Іванківської РДА, Дубинська Л.А. - методист по роботі з дітьми відділу культури національностей та релігій Іванківської РДА, Соколець Г.С. - директор дитячої школи мистецтв ім.. М.Примаченко. Організацією конкурсу займалися: Примаченко Т.Ю.- методист ЦДЮТ та Сергієнко А. Р. - провідний фахівець зайнятості відділу надання соціальних послуг.

      У заході між собою змагалися команди Іванківського районного ліцею «Чухраїнці», Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 «СуперСтри», Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст..№2 «Недокульбабки», Мусійківської ЗОШ І-ІІІ ст. «Власний вибір» та Сукачівського НВО «Драйв». Всі учасники команд виступили достойно та з гумором, змогли не тільки презентувати професії, а й заінтригувати своїми жартами, зацікавити своєю майстерністю у жартівливих висловлюваннях про професії, справити враження артистизмом, виконавською майстерністю, дизайнерським підходом.

      Виступи наших команд оцінювало компетентне журі, представниками якого були:

-         Грибан Ю.М. – керівник духового оркестру дитячої школи мистецтв ім..М.Примаченко;

-         Гордієнко К.А. – вчитель Оливського НВО, лідер профспілкового комітету закладу;

-         Голяк Т.П. – культорганізатор ЦДЮТ;

-         Мусієнко О.М. – старий вчитель, вчитель з великим досвідом роботи Блідчанського НВО;

-         Топчан Анна – лідер Парламенту дітей Іванківщини.

      За підсумками членів журі переможцем у Грі КВК стала команда Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (20, 2 бали), яка незабаром буде представляти наш район вже третій рік підряд на обласному етапі. Слідом за переможницею на друге місце вийшла команда Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів «СуперСтари» (19,8 бали) та третє місце отримала команда Іванківського районного ліцею «Чухраїнці» (18, 6 бали). З невеликим розривом у балах четверте місце зайняла команда «Драйв» Сукачівського НВО (17, 2 бали) та п’яте місце – команда «Вланий вибір» Мусійківської ЗОШ І-ІІІ ступенв (16, 0 бали).

      Велика подяка заступникам директорів з виховної роботи, педагогам-організаторам, які з року в рік готують команди, допомагають дітям творчо розвиватися та визначитися у виборі професії.

      Всі учасники команд були нагороджені грамотами та подарунками районним Центром зайнятості.

 

Методист ЦДЮТ           

Т.Ю. Примаченко





 (голосів: 1)
| 16.11.2016 | Переглядів: 1010 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: