Меню

Архів

Квітень 2024 (1)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається світ


Категорія: Новини та інформація



Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається світ Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається світ Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається світ Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається світ

   Міжнародний день інвалідів привертає увагу до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.

   Тож напередодні цього дня учні Горностайпільського та Прибірського НВО разом з педагогами-організаторами завітали до будинків-інтернатів для престарілих людей, що знаходяться на території їхніх сіл. Захопленим глядачам юні артисти, крім добрих посмішок та душевного тепла, співали пісні, читали вірші, пригощали солодощами та подарували вироби, виготовлені вихованцями гуртків.

   Доброзичлива атмосфера, яка панувала в залі під час зустрічі, захопила як глядачів, так і артистів, стала поштовхом до нових зустрічей.

   Добро творити може кожен, але щоб повірити в силу добра, треба розпочати його творити самому. Благодійність – це не слова, це конкретні справи.





 (голосів: 2)
| 05.12.2016 | Переглядів: 1003 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: