Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Обласне свято освітян


Категорія: Новини та інформація



Обласне свято освітян Обласне свято освітян Обласне свято освітян

   Напередодні Дня працівників освіти педагоги Київщини відзначили своє професійне свято. Урочистий захід відбувся у Національному академічному драматичному театрі ім.І.Франка. Щирі вітання зі сцени лунали на адресу освітян  від голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана та директора департаменту освіти та науки Київської області Віри Рогової, гостей. Наразі в навчальних, виховних та позашкільних закладах освіти працює близько 20 тисяч педагогів та вихователів, з них: 41 ветеран-освітянин, 24 династії, 21 воїн АТО, який повернушись із фронту, продовжує працювати в освітній галузі та позашкіллі.

   Говорячи про галузь освіти, Олександр Горган з особливою теплотою згадав свою першу вчительку, яка стала для нього справжнім наставником у житті. А у своєму виступі очільник області зазначив, що освіта в Україні сьогодні потребує кардинальних змін і вони є – це Нова українська школа. Згідно нового Закону «Про освіту» ця галузь має стати й справді реформаторською. Він додав, що Київщина завжди перебувала на лідерських позиціях, а в сфері освіти цьогоріч показала кращі результати в Україні в розвитку опорних шкіл та впровадженні інноваційних технологій. Попри все потрібно «віддати належне людям, які, незважаючи на свою нелегку працю, все ж продовжують працювати, ділитись своїм досвідом і знаннями, навчати і навчатися та виховувати  підростаюче покоління». Під час урочистої частини він нагородив кращих з кращих освітян та трудових династій почесними відзнаками, грамотами, подякам, подарунками.

   Педагоги Іванківського району теж стали учасниками обласного свята. Директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Рогова В.Б. спільно з головою ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Цикалюком А.Д. вручили подяку та грошову винагороду директору Центру дитячої та юнацької творчості Марченко Г.Д.





 (голосів: 2)
| 28.09.2017 | Переглядів: 731 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: