Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Зустріч з журналістом


Категорія: Новини та інформація



Зустріч з журналістом Зустріч з журналістом Зустріч з журналістом Зустріч з журналістом
Найбільший скарб – твої безцінні  люди
На цій святій прадідівській землі… 
А.Д.Ігнатюк
   Іванківщина – надзвичайно багатий край, що славиться різними талановитими людьми, трударями полів, захисниками Вітчизни. Про них знають, їх шанують не лише в Україні, а й за її межами.
Вихованці Іванківського районного центру дитячої та юнацької творчості, члени гуртка журналістики «Прес-клуб» другий рік поспіль беруть активну участь у пошуково-дослідницькій роботі, зокрема в акції «Герої серед нас: Сучасні захисники Вітчизни». Вони збирають матеріали, спілкуються з героями та пишуть про  учасників АТО, воїнів, волонтерів, медиків, добровольців, журналістів, які безпосередньо брали участь у війні, і зараз стоять на сторожі рубежів нашої батьківщини. Виявилось, що серед журналістів є і наш земляк, «наш Женя», так називають його, коли він веде оперативні репортажі із зони АТО, на Сході країни чи з інших гарячих точок країни.
   Напередодні Дня Захисника України у залі Іванківського районного ЦДЮТ відбулося ток-шоу для учнівської молоді «Професія за покликом серця», головним учасником якого став наш земляк з Іванкова - Євгеній Куруленко - неординарна особистість, молодий, освічений, талановитий та досить креативний журналіст, колишній випускник Іванківської ЗОШ №2, який після закінчення Національного університету ім.Т.Г.Шевченка, працював в Іванкові головним редактором районного інформаційно-аналітичного журналу «Коментар». Нині Євгеній працює кореспондентом на одному з найрейтингових каналів українського телебачення - телеканалі «112 Україна», дуже часто буває у зоні бойових дій і веде прямі включення.  
   Тож молодий юнак був бажаним гостем для учасників. Протягом двох годин у режимі ток-шоу проходило активне спілкування. Гуртківці та запрошені мали змогу з перших вуст почути багато цікавого. Навперебій ставили власні запитання про його професію, журналістську діяльність, роботу в зоні АТО, репортажі під кулями і вибухами снарядів, цікавились планами та мріями на майбутнє. 
   Саме такі зустрічі є гарним поштовхом для підростаючого покоління адже сьогодні це школярі, а завтра - майбутнє нашої держави з активною життєвою позицією. 





 (голосів: 2)
| 17.10.2017 | Переглядів: 801 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: