Меню

Архів

Березень 2024 (14)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)
Жовтень 2023 (6)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















08 листопада 2017 року відбулося засідання обласної педагогічної студії «Формування ключових компетентностей учнів у процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області


Категорія: Новини та інформація



08 листопада 2017 року відбулося засідання обласної педагогічної студії «Формування ключових компетентностей учнів у процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області 08 листопада 2017 року відбулося засідання обласної педагогічної студії «Формування ключових компетентностей учнів у процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області 08 листопада 2017 року відбулося засідання обласної педагогічної студії «Формування ключових компетентностей учнів у процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області 08 листопада 2017 року відбулося засідання обласної педагогічної студії «Формування ключових компетентностей учнів у процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області 08 листопада 2017 року відбулося засідання обласної педагогічної студії «Формування ключових компетентностей учнів у процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області

   08 листопада 2017 року на базі Іванкіського районного ліцею  відбулося перше засідання обласної педагогічної студії (керівники:Кривульська Людмила Олексіївна, директор, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист,  учитель географії та Димарчук Тетяна Вікторівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист,  учитель економіки) «Формування ключових компетентностей учнів  у    процесі навчання географії та економіки» для вчителів Київської області

 

У заході взяли участь:

Совенко Валерій Володимирович, завідувач відділу методики викладання географії, економіки та краєзнавства КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти»

Вчителі географії та економіки Київської області – всього 30 чоловік. 

На першому етапі засідання була проведена тренінгова вправа «Будьмо знайомі», під час якої учасники не лише представляли себе, а і презентували власне селище чи місто, наголошуючи на його особливостях та неповторності.

Совенко Валерій Володимирович, наголосив на актуальності такої форми роботи для педагогічних працівників в умовах розбудови Нової української школи.

Керівники студії провели науково-методичний лекторії «Формування ключових компетентностей учнів  у  процесі навчання географії та економік».Далі учасникам була запропонована вправа «Термінологічна розминка» або «Доміно». Під час якої учасники повинні були скласти пару: термін та пояснення, що стосувалися сучасної педагогічної термінології.

У практичній частині керівники педстудіїКривульська Л.О. та Димарчук Т.В. провели інтегрований урок у 9 класі «Сільське господарство світу. Рослинництво» на якому показали різні прийоми та методи для формування предметних та міжпредметних компетентностей.

В продовженні практичної частині всі учасники педстудії взяли участь в різноманітних інтерактивних вправах : «Світлофор», «Знайди помилку», «Картинна галерея»,  «Підбери пару», «Встав пропущені слова», «Хто вони?»

Учасники отримали і опрацювали домашнє завдання: підготувати прийоми та методи, які вони використовують на своїх уроках для формування ключових компетентностей учнів.

Протягом всієї роботи педстудії панувала атмосфера творчості та доброзичливості.Учасники обласної педагогічної студії  висловили щиру подяку за високий рівень організації, навчально-методичний супровід та професіоналізм у проведенні заходу педагогічним працівникам Іванківського районного ліцею та координатору обласної педстудіїСовенку В. В.





 (голосів: 3)
| 08.11.2017 | Переглядів: 626 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: