Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Ми – проти СНІДу


Категорія: Новини та інформація



Ми – проти СНІДу Ми – проти СНІДу Ми – проти СНІДу
Ми – проти СНІДу Ми – проти СНІДу Ми – проти СНІДу 

    1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема.

    Учні та вихованці гуртків ЦДЮТ, які діють на базах шкіл також не залишаються осторонь цих проблем. Так, вихованці гуртка «Лідер», який діє на базі Сукачівського НВО (кер.Безнощенко Л.О.) організували і провели  виступ агітбригади. Під час виступу гуртківці розповіли  про найстрашніше захворювання  нашого часу та як  вберегтися і захиститися від хвороби.

    Для вихованців гуртка учнівського самоврядування "Лідер", що діє  на базі Обуховицького НВО (кер. Оденюк Є.В.) відбувся круглий стіл, присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Гуртківці  відповідали на  запитання про ВІЛ-інфекцію та СНІД. Худенко Каріна та Сингаєвський Олександр підготували цікаві факти та статистичні дані про хворобу. В кінці заходу діти  зробили надписи на руках "СНІДУ - НІ!", висловлюючи таким чином протест проти необізнаності людей та некоректного ставлення до ВІЛ-інфікованих.

    Вихованці гуртка «Ровесник», що діє на базі Розважівської ЗОШ (керівник Шиян Ю.В.) провели виховний захід  «Червона стрічка - як символ розуміння». Учасники заходу переконували всіх, що тільки здоровий спосіб життя та виважені вчинки є гарантом запобігання ризику інфікування ВІЛ.

    У  Шпилівській ЗОШ   вихованцями гуртка «Успіх» (кер. Глущенко О.Г.) було проведено  захід під назвою «СНІД – смертельна загроза людству», в ході якого  діти  декламували вірші, переглядали відеоматеріали, виконували пісні.

    У Прибірському НВО пройшла загальношкільна акція «Червону стрічку носять небайдужі»,  в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, організований  практичним психологом ШихненкоТ.В. Також  лідерами учнівського самоврядування   був оформлений інформаційний стенд «СНІД: знати, щоб жити». До заходу було залучено медпрацівника закладу Рогальчук Ю.О.яка провела бесіду з учнями 9-11 кл. «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?».

    Сподіваємось, що проведення даних заходів допоможе і дітям, і дорослим захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість.





 (голосів: 2)
| 05.12.2017 | Переглядів: 877 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: