Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















"Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області


Категорія: Новини та інформація



"Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області "Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області "Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області "Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області "Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області "Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області"Віват, учителю, віват!": на Київщині з нагоди професійного свята привітали кращих педагогів області

     «Віват, учителю, віват!" - під таким гаслом в Київському міському палаці дітей та юнацтва  відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята - Дня вчителя України.

     У святковій залі зібралися люди, які присвятили своє життя нелегкій, але такій потрібній для суспільства професії. Привітали освітян з професійним святом голова Київської обласної ради Микола Стариченко, заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, директор департаменту освіти і науки КОДА Віра Рогова.

     Від депутатського корпусу та від себе особисто Микола Стариченко подякував учителям, побажав їм усіляких успіхів, міцного здоров’я, щастя та добра.

     «У цій залі зібралися люди, які сумлінно виконують свою шляхетну роботу, закладаючи підвалини успішного майбутнього України. Учитель – то не просто професія, а покликання та стан душі. Адже він віддає   учням  не лише знання,  а й частинку свого доброго і щирого серця.  Надзвичайно приємно, що освіта Київщини має досить високі рейтинги», - зазначив очільник Київської обласної ради.

     Микола Стариченко вручив представникам освітянської галузі подяки та цінні подарунки Київської обласної ради.

     У свою чергу, В’ячеслав Кучер зачитав вітальну адресу від голови КОДА Михайла Бно-Айріяна та вручив учителям державні нагороди – почесні звання Заслужений працівник освіти України та Заслужений вчитель України.





 (голосів: 3)
| 04.10.2019 | Переглядів: 379 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: