Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Діяльнісний підхід в освіті


Категорія: Новини та інформація



Діяльнісний підхід в освіті Діяльнісний підхід в освіті Діяльнісний підхід в освіті Діяльнісний підхід в освіті Діяльнісний підхід в освіті Діяльнісний підхід в освіті
 

 

    Зараз у такий непростий час, ми маємо проявити стійкість, гнучкість і професіоналізм, щоб реалізувати одну з найважливіших місій – задовольнити потребу дітей у соціальній та навчальній взаємодії.

       Першою сходинкою цієї місії в Іванківській ТГ стало підвищення кваліфікації вчителів початкових класів «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення у межах підтримки відновлення освіти України tne LEGO» 31 жовтня на базі Іванківського ліцею №2. В програму були включені актуальні питання «Педагогічні стратегії НУШ», «Діяльнісний підхід в освіті», «Характеристики діяльнісного підходу», «Освітні розриви і втрати», «Сутність та складові поняття «благополуччя» дитини», «Проєктне навчання», «Агентність дитини».

     Тренер Пряхіна С.М. озвучила актуальні питання, що постають перед вчителями початкових класів ЗЗСО, а саме те, що для глибинного розуміння сутності поняття «діяльнісний підхід» потрібне бачення того, як вчителі застосовують його у власних щоденних професійних практиках і усвідомлюють переваги діяльнісного підходу в умовах сучасних вимог освіти.





 (голосів: 1)
| 31.10.2023 | Переглядів: 103 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: