Меню

Архів

Квітень 2024 (2)
Березень 2024 (15)
Лютий 2024 (40)
Січень 2024 (8)
Грудень 2023 (7)
Листопад 2023 (13)

Пошук

Опитування

Оцініть сайт

   
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Корисні посилання





















Створюємо учнівські мистецькі презентації та проєкти


Категорія: Новини та інформація



Створюємо учнівські мистецькі презентації та проєкти Створюємо учнівські мистецькі презентації та проєкти

 

     Створення учнівських презентацій, буклетів, проектів урізноманітнює види самостійних робіт, передбачає вміння знаходити потрібну інформацію в інтернет ресурсах, розвиває творчу уяву та вміння обирати головну ідею, визначати мету суть в поставленому завданні.

     В умовах змішаної форми навчання актуально застосовувати різні види співпраці, зокрема діалоги, де учні є активними критиками, роблять спробу формувати власне ставлення і давати оцінку різним видам мистецтва.

       Це не лише формує вміння висловлювати власну обґрунтовану думку, а й спонукає шукати шляхи для власних творчих пошуків, надихає до визначення сильних і слабких сторін в мистецьких творах, виховує смак і розуміння мистецтва.

         Крім того форма діалогу, обговорення мистецьких творів може вдало застосовуватись навіть під час перебування в укритті, це допомагає зайняти учнів чимось корисним, а теми для обговорення навколо нас: це і музика, кіно, архітектура, будь-який твір, знайдений в інтернеті-все може слугувати темою, а вміння висловити розумно власну думку знадобитися в подальшому житті обов'язково.





 (голосів: 1)
| 18.01.2024 | Переглядів: 56 | Коментарів: 0 | Друкувати |




Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: